Mam problem z przejsciem gry Pahelika - Secret Legends, jestem w drugiej planszy w pokoju stoi jakiś gościu w zbroi i na stole leży skrzynka gdy otwieram skrzynkę muszę ułożyć kolejno jakieś "znaki" czy coś takiego.
Proszę o pomoc
Z góry dziekuje:)
dwa pierwsze znaki mówią Ci jaka jest zasada - to typowe zadanie logiczne. Drugi znak jest przesunięty wstecz o zegarowe 5min. Następny znak cofasz tak samo
mam problem z przejściem planszy gdzie jest trójkąt i trzeba ustawic przedmioty w odpowiedniej kolejności (piórko, klepsydra wisiorek, serce i kryształ) czy ktokolwiek wie w jakiej kolejności mają być ułożone
prosze o pomoc
mam kłopot w lodowej komnacie bo mój angielski jest zbyt slaby, a nie wiem co trzeba zrobić w zadaniu z ,,krzyżówką'' proszę o podpowiedź resztę przeszłam sama - za wyjątkiem podpowiedzi z ,,kompasami'', która mi sie ogromnie przydała - dzięki