Tematów na naszym forum mamy sporo, ale brakuje mi jednego: POLECAMY
Myślę, że każda z nas "wyczaiła" kiedyś coś ciekawego, przydatnego; coś, obok czego możemy przechodzić i nie zauważyć w ogóle, a co może okazać się całkiem fajną, przydatną rzeczą.
Może to być kosmetyk, może artykuł gospodarstwa domowego, może fajne wkładki do butów, a może wyjątkowo dobra w smaku kawa - jednym słowem produkt, który się doskonale sprawdził.
Jednocześnie możemy sobie przekazywać informację, czego NIE POLECAMY, co okazało się totalną klapą
Na początek herbatka owocowa.
Nie bardzo za nimi przepadałam, bo zajeżdżają mi chemią, jednak dziś wypatrzyłam w Biedronce za bardzo niewielką cenę; skład jest bardzo zachęcający, a i smak całkiem do rzeczy. Są różne, ja na początek wybrałam miętę z jabłkiem
[ Dodano: 2014-02-07, 20:01 ]
skład:mięta 45%, owoc jabłka 39,5%, korzeń lukrecji 5%, prażony korzeń cykorii no i niestety trochę kwasku cytrynowego, ale nie wiem, czy całkiem "czystą" owocową jeszcze znajdziemy
założyłam, bo właśnie trafiłam na śledzie z muchą
i chciałam ostrzec innych, zeby podgladali co w opakowaniu może się znajdować....
Zmobilizowała mnie rozmowa w SB, czy też w jednym z postów...
Bogda napisał/a:
Cytat:
Bogda, zechciej proszę założyć temat i sztandarowo na wstępie okrasić go odpowiednim ACHTUNG!!!
Zawsze byłam za antyreklamą a nie p**********m się po kątach
I sorry, że gwiazdki bez ":gafa :"
Tematów na naszym forum mamy sporo, ale brakuje mi jednego: POLECAMY
bardzo dobry pomysł
Herbatkę taką pije moja Mama - smakuje jej, dobrze dobrane proporcje
_________________ "Bo życie to dar, nie zmarnuj go na smutki i żale ..." "Życie jest tym, co nam się przydarza,
kiedy jesteśmy zajęci snuciem innych planów"
Ostatnio zmieniony przez Bogda 2014-02-08, 00:36, w całości zmieniany 1 raz
Bogda, moim zamiarem było przekazywanie sobie informacji - prostych i zrozumiałych, przydatnych dla każdej z nas.
Nie chodzi mi o podawanie co z czego można zrobić, bo nie każdy ma ogródek z kwitnącą miętą.
I nie chodzi mi o umoralnianie, tylko o rzetelne przekazywanie co jest dobre, co nie - co warto kupić, co nie.
A jeśli chodzi o ostrzeżenia, można pisać tam, choć one kojarzą mi się raczej z poważniejszymi problemami, np możliwością zainfekowania komputera czy stanem wojennym, niż muchą w konserwie