Halina Frąckowiak weszła w skład komitetu poparcia Jarosława Kaczyńskiego w wyborach prezydenckich. W związku z tym oficjalną piosenką kampanii wyborczej PiS będzie "Mały elf"
"Określ, co sprawia że dobrze się czujesz i zacznij robić tego więcej "
.
Lulka [Usunięty]
Wysłany: 2012-06-04, 18:47
Lulka [Usunięty]
Wysłany: 2012-07-19, 08:51
Polityk przyjeżdża do szkoły specjalnej.
Pyta dzieci kim chciałyby być w przyszłości.
Nagle Jasio:
- Ja to bym chciał na polityka.
- No, ale to trzeba do takiej specjalnej szkoły chodzić.
- No i chodzę...
Lulka [Usunięty]
Wysłany: 2012-08-29, 00:25
Uczciwego polityka można poznać po oczach.
Po smutnych, głodnych oczach...
.
Lulka [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-25, 08:01
Syn polityka zapytał ojca:
- Tato, co to jest reforma?
- Zaraz ci pokażę - mówi ojciec. Bierze wiadro ziemniaków i przesypuje je do drugiego wiadra. - Widzisz, synku? To jest właśnie reforma.
- Ale tato, nie rozumiem. Było wiadro ziemniaków i jest wiadro ziemniaków. Nic się nie zmieniło.
- To fakt, ale ile przy tym hałasu.
- Policja, słucham?
- Panie władzo, od dłuższego czasu mam problem z grupą bandziorów. Co tylko zarobię jakieś pieniądze część mi zabierają. Zostawiają marne grosze na życie, a ostatnio grożą, że będą zabierać jeszcze więcej. Nie mam już siły, proszę coś z tym zrobić.
- Ma pan jakieś ich dane, nazwiska?
- Nie znam wszystkich, ale do swojego przywódcy mówią Panie Premierze
.
Lulka [Usunięty]
Wysłany: 2012-10-24, 20:37
- Panie premierze, czy zdarza się Panu kłamać?
- Pani redaktor. Ja nie tylko nie kłamię, ja nawet nie potrafię kłamać.
Zawsze gdy próbuję kłamać, to z nerwów przestaję poprawnie wymawiać "R" i to mnie zdradza.
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---