Poprzedni temat :: Następny temat
oryginalna gra SH
Autor Wiadomość
Anita 



Wiek: 46
Dołączyła: 02 Maj 2007
Posty: 4621
Skąd: **** zdrapka
Wysłany: 2010-05-09, 20:14   oryginalna gra SH

Witam
kupilam w mediamarkt gre
Sherlock Holmes kontra Kuba Rozpruwacz i nie moge zagrać bo ciagle mi wola żebym wsadziła oryginalny dysk z gra :nerwus: co mam zrobic??? przeciez ta gra jest oryginalna :beczy:
 
 
Nacka 



Dołączyła: 02 Cze 2007
Posty: 13073
Skąd: Polska
Wysłany: 2010-05-09, 20:55   

sprawdź ustawienia w korelacji z wymaganiami gry może masz coś zablokowane albo brak sterownika :
_________________

 
 
Anita 



Wiek: 46
Dołączyła: 02 Maj 2007
Posty: 4621
Skąd: **** zdrapka
Wysłany: 2010-05-09, 21:01   

odinstalowałam gre i zainstalowałam jeszcze raz

zrobiłam nawet:
Kod:
"Wysłałam do nich grę, oni mi zmienili na nową i i tak to nic nie dało. Pan z city (bardzo miły) powiedział, że większości pomaga taka rzecz:
1. Zainstalować grę i sterowniki
2. Wejść na mój komputer i klijnąć na SH5PL (E:) czy jaką masz literkę napędu DVD prawym klawiszem myszy i na właściwości
3. Wejść w zakładkę :sprzęt" i wybrać "stacja dysków CD?dvd"
4. Właściwości
5. Region DVD i tam zatwierdzić Polskę
6. Zrestartować kompa
Mnie to nie pomogło, pan wziął ode mnie maila i ma przysłać jakiś pliczek. Jak przyśle to napisze znowu.


i nic :beczy:
_________________
Jestem Sierra od Leone
 
 
Nacka 



Dołączyła: 02 Cze 2007
Posty: 13073
Skąd: Polska
Wysłany: 2010-05-09, 21:04   

może szuka pliczka :szok2: :hahaha:
_________________

 
 
Anita 



Wiek: 46
Dołączyła: 02 Maj 2007
Posty: 4621
Skąd: **** zdrapka
Wysłany: 2010-05-09, 21:06   

zobaxcze czy gdzies w necie jest plik
_________________
Jestem Sierra od Leone
 
 
Urszula 
Urszula



Wiek: 60
Dołączyła: 23 Sty 2008
Posty: 570
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-05-09, 21:21   

Anita pod jakim system grasz?
_________________
http://forum.przygodomania.pl/index.php
 
 
Nacka 



Dołączyła: 02 Cze 2007
Posty: 13073
Skąd: Polska
Wysłany: 2010-05-09, 21:25   

Urszula, Anita ma Vistę :
_________________

 
 
Urszula 
Urszula



Wiek: 60
Dołączyła: 23 Sty 2008
Posty: 570
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-05-09, 21:34   

To musi uruchomić grę za zgodą administrator. Tam jest problem z zabezpieczeniem płyty.
_________________
http://forum.przygodomania.pl/index.php
 
 
Anita 



Wiek: 46
Dołączyła: 02 Maj 2007
Posty: 4621
Skąd: **** zdrapka
Wysłany: 2010-05-09, 21:34   

tak mam Viste
napisałam do jednej dziewczyny z prosba o wyłanie łatki, może wyśle

ja nie rozumiem jak mozna kupic gre i nie mozna na niej zagrać bo komputer ciagle beczy zeby wrzucic dysk oryginalny :szok2:
_________________
Jestem Sierra od Leone
 
 
Urszula 
Urszula



Wiek: 60
Dołączyła: 23 Sty 2008
Posty: 570
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-05-09, 21:35   

Anita uruchom ją jako administrator.
_________________
http://forum.przygodomania.pl/index.php
 
 
Anita 



Wiek: 46
Dołączyła: 02 Maj 2007
Posty: 4621
Skąd: **** zdrapka
Wysłany: 2010-05-09, 21:36   

Urszula, mowisz o administratorze sieci internetowej? jak tak to ja nim jestem, i nawet nie żąda komputer zgody administratora na uruchomienie :(
_________________
Jestem Sierra od Leone
 
 
Urszula 
Urszula



Wiek: 60
Dołączyła: 23 Sty 2008
Posty: 570
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-05-09, 21:41   

To ściągnij od nas łatkę , która dostała userka http://forum.przygodowki....wacz-patch.html
_________________
http://forum.przygodomania.pl/index.php
 
 
Anita 



Wiek: 46
Dołączyła: 02 Maj 2007
Posty: 4621
Skąd: **** zdrapka
Wysłany: 2010-05-09, 21:42   

już sciagam Dziękuje :*

[ Dodano: 2010-05-09, 21:45 ]
Urszula, pomogło jeszcze raz dziekuje :*
_________________
Jestem Sierra od Leone
 
 
Urszula 
Urszula



Wiek: 60
Dołączyła: 23 Sty 2008
Posty: 570
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-05-09, 21:49   

Oczywiście nie ma za co. :rotfl: Pod XP nie ma problemu to jest wina Visty.
_________________
http://forum.przygodomania.pl/index.php
 
 
Anita 



Wiek: 46
Dołączyła: 02 Maj 2007
Posty: 4621
Skąd: **** zdrapka
Wysłany: 2010-05-09, 22:00   

Urszula, czy ta gra sie tak długo uruchamia? czy sie zawiesza? daje nowa gra i wlacza sie gra po czym stoi w miejscu :(
jak nie urok to.... :(
_________________
Jestem Sierra od Leone
 
 
Urszula 
Urszula



Wiek: 60
Dołączyła: 23 Sty 2008
Posty: 570
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-05-09, 22:23   

U mnie jakoś idzie dość szybko , nie mam z nią specjalnie problemu.
_________________
http://forum.przygodomania.pl/index.php
 
 
Anita 



Wiek: 46
Dołączyła: 02 Maj 2007
Posty: 4621
Skąd: **** zdrapka
Wysłany: 2010-05-09, 22:31   

a masz XP czy Viste?

moge wejsc normalnie w rozmowy, raporty, item,
a jak wejde w kontynuuj gre czy zmiana perspektywy od razy staje i myszka ani drgnie :(
chyba musze przejsc na inny komp z systemem XP :(
 
 
Urszula 
Urszula



Wiek: 60
Dołączyła: 23 Sty 2008
Posty: 570
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-05-09, 22:39   

Ja mam XP Anita i u mnie nic sie z grą nie dzieje.
_________________
http://forum.przygodomania.pl/index.php
 
 
ola 
wiosenna :)



Dołączyła: 06 Lis 2007
Posty: 1638
Skąd: jeszcze Poznań...
Wysłany: 2010-05-10, 00:16   

Anita, witaj w swiecie szczesliwych uzytkownikow Visty :> mi sei wiesza Myst... chyba to vista robi nam pod gorke... widzialam ze sa gry, ktore maja w wymaganiach systemowych rowniez viste - ciekawa jestem jak sie beda zachowywaly.

moge jedynie powiedziec ze wspolczuje i rozumiem... :pocieszacz:
_________________

 
 
 
Anita 



Wiek: 46
Dołączyła: 02 Maj 2007
Posty: 4621
Skąd: **** zdrapka
Wysłany: 2010-05-10, 10:37   

nie zagralam wczoraj w gre, gra sie poprostu zacina, bede musiała zagrać na innym komputerze z systemem XP
_________________
Jestem Sierra od Leone
 
 
Urszula 
Urszula



Wiek: 60
Dołączyła: 23 Sty 2008
Posty: 570
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-05-10, 14:37   

Ola na Kubusiu wyraźnie pisze, że jest pod Vistę. Natomiast stary dobry Myst powstawał gdy jeszcze XP nie było na świecie a mimo to mniej grymasi niż Kubuś. Tak nawiasem nie dotykaj prawego klawisza myszy jeśli możesz to powoduje wieszanie się gry.
_________________
http://forum.przygodomania.pl/index.php
 
 
Anita 



Wiek: 46
Dołączyła: 02 Maj 2007
Posty: 4621
Skąd: **** zdrapka
Wysłany: 2010-05-10, 14:55   

mi PPM w grze Kuba działa tzn jak sie zawiesza wystarczy ze nacisnę PPM i gra się odwiesza, ale wchodząc w "zacznij gre" zawiesza sie ponownie, wiec kółko macieja :(
_________________
Jestem Sierra od Leone
 
 
Urszula 
Urszula



Wiek: 60
Dołączyła: 23 Sty 2008
Posty: 570
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-05-10, 17:34   

Anita powiedz mi, czy masz wgrane kodeki do odtwarzania plików filmowych i graficznych . Może tutaj tkwi problem, bo troszkę popytałam na forum różne osoby i nie zgłaszają takich problemów z grą i sprawa kolejna, sterowniki do karty graficznej. Może trzeba je uaktualnić.
_________________
http://forum.przygodomania.pl/index.php
 
 
Anita 



Wiek: 46
Dołączyła: 02 Maj 2007
Posty: 4621
Skąd: **** zdrapka
Wysłany: 2010-05-11, 11:00   

Urszula, jak bede w domu to sprawdzę, Dziękuje :*
_________________
Jestem Sierra od Leone
 
 
Urszula 
Urszula



Wiek: 60
Dołączyła: 23 Sty 2008
Posty: 570
Skąd: Wrocław
Wysłany: 2010-05-11, 17:32   

Oby to pomogło i w tym tkwił problem.
_________________
http://forum.przygodomania.pl/index.php
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template junglebook v 0.2 modified by Nasedo. Done by Forum Wielotematyczne
Blog Gry Escape The Room
Kopiowanie i rozpowszechnianie tekstów zamieszczonych na forum bez pisemnej zgody autorów
jest surowo zabronione, gdyż jest naruszeniem praw autorskich do solucji i poradników.
Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 11