Ja często środkami lokomocji się przemieszczam, różne rzeczy się słyszy i śmieszne i wnerwiające, od wytycznych na obiad, sprawozdań z pracy czy szkoły po kłótnie. Jednak najlepsze historie wysłuchuję jeżdżąc do Kielc PKS-em , to miasto "studenckie" , chyba nie zdziwi mnie już nic z rzeczy które wyrabia się na imprezach . Tak przy okazji rodzaj przegryzaczy służących na zakąski, ilość wypitych alkoholi i nocnych numerów trzeba by chyba wpisać do Księgi Rekordów Guinessa
_________________ .
Miłości do gór nauczyć się nie można. Trzeba je pokochać z samego siebie
.
Lulka [Usunięty]
Wysłany: 2013-11-04, 07:25
Anet, toż to niemal, jak szkoła życia
[ Dodano: 2013-11-04, 07:31 ]
a podsumowując ten temat off topic to powiem wam, że to sprawa kultury osobistej
jak mnie dopadnie ktoś telefonare: w sklepie, w "MZK", czy nawet na ulicy, to poza faktycznie ważnymi, krótkimi przekazami odkładam rozmowę na moment, kiedy bez skrępowania mogę sobie pogadać ear to ear
Wiek: 100 Dołączyła: 16 Lis 2008 Posty: 4251 Skąd: Polska
Wysłany: 2013-11-04, 16:49
.
Co za dziwy , co za czary
wiedźmy opuściły swoje moczary.
Zaniechały gusła swoje
aby przywdziać nowe stroje.
Tu komórka , włos podcięty
z mety z nich zrobiły się kobiety.
PKP ,PKS , MZK , tramwaje
Czarownice polubiły nowe zwyczaje.
Wiec z miną ogromnie smutną
zmartwiona jestem , tą wieścią okrutną .
.
_________________ Nie ufam nikomu,
ufam tylko tym,
którzy na to zasłużyli