Wiek: 100 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 3913 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-07-28, 15:13
ja jestem za każdą osobą , która zechce się podjąć zorganizowania takiego konkursu- powinna się wtedy ze mną skontaktować , abym mogła podać aktualne tytuły gier na konkurs, które chciałabym przeznaczyć )))))
Jestem za Kasia1, ,Ann i Elfik... Etoile nie nadaje się, bo nie ma ostatnio weny, poza tym niedługo wyjeżdża na tydzień nad morze, a jak wróci to ma w planach kurs więc czasu brak.
Nie zapomnijcie tylko dodać do nagród Myst III i Reprobates, bo nie widzę dla nich miejsca na mojej półce z grami
Wiek: 51 Dołączyła: 08 Mar 2008 Posty: 1309 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2009-07-28, 22:26
z Ann ustaliłyśmy że konkurs ruszy we wrześniu, jak ludziska z wakacji pozjeżdżają, zresztą wielu z nas też wyjeżdża, przez sierpień przygotujemy pytania
elfik, jesteś w jury?
no to czekamy do wrzesnia, moze wyjdę z rozleniwienia i wezmę udział w konkursie, może cos wygram, jak Rafi nie sprzątnie mi wygranej sprzed nosa tak jak ostatnio A jadę do Dziwnowa, wybierasz się też tam ?
z Ann ustaliłyśmy że konkurs ruszy we wrześniu, jak ludziska z wakacji pozjeżdżają, zresztą wielu z nas też wyjeżdża, przez sierpień przygotujemy pytania
elfik, jesteś w jury?
mamy połowę września a konkursu jak nie było tak nie ma
_________________ "Być może dla świata jesteś nikim , ale dla kogoś możesz być całym światem ."