a moim priorytetem w życiu to honor i duma potem rodzina dalej miłość, kariera i na końcu pieniądze. Moja osobowość to zabawa, partnera - sierść , wroga - ogon , seks - rano , opis mojego życia - kąpiel i na końcu siostra nigdy mnie nie zapomni , syn uważ mnie za przyjaciela , córka mnie naprawdę kocha )) , mąż to pokrewna dusza a moderatorzy będą mnie wspominać do końca życia
_________________ .
"Określ, co sprawia że dobrze się czujesz i zacznij robić tego więcej "
u mnie też kasa na ostatnim miejscu , a rodzina na pierwszym
mąż mnie kocha a syn będzie wspominał mnie całe życie
seks będę miała czarny
_________________ "Być może dla świata jesteś nikim , ale dla kogoś możesz być całym światem ."
Lulka [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-10, 13:33
mnie jakieś głupoty powychodziły - szczególnie w zadaniu nr 3
w zadaniu nr 2: seks ma mi podnosić ciśnienie no, ale cóż w końcu jestem niedociśnieniowcem może życie, jest jak bezmiar moja osobowość - przyjaciel
ale w 1 zadaniu - miłość jest na końcu ale za to rodzina jest na pierwszym
Wiek: 38 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 3465 Skąd: Czeladź
Wysłany: 2012-09-10, 13:59
u mnie kasa na końcu a najważniejsza duma i honor a za nimi rodzina
moja osobowość to wierny a mój mąż się łasi mam wrednego wroga mocny seks i słone życie
Mąż mnie kocha a jeden z moich eks będzie mnie wspominać całe życie
_________________ Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu. Antoine de Saint-Exupery
Lulka [Usunięty]
Wysłany: 2012-09-10, 14:04
Ann, eks będzie Cię wspominać mężczyźni zawsze pamiętają te kobiety, które odeszły....
tak dodam co do testu ze świnią, jak narysowałam i przeczytałam to sama nie mogłam uwierzyć w to, że moja świnia ma tylko 2 nogi a ogon tak krótki, że wychodzi na to, że życia seksualnego już praktycznie nie mam