czy może ktoś mi pomóc z momentem gry , gdzie trzeba przeciągnąć wiadomość z notatnika (dotyczy ona kodu do laptopa) do komunikatora który jest w ekwipunku.
Problem polega na tym, że kiedy chcę przeciągnąć notatkę, to ekwipunek mi się nie otwiera....czy ktoś z was miał taki problem ?
pomóżcie, pozdrawiam wszystkich
_________________ while we're sleeping, Angels have conversation with our Souls
Wiek: 107 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 13497 Skąd: woj.śląskie
Wysłany: 2008-10-14, 22:52
domino, a w internecie nic nie znalazłaś ?
Szukajcie , a znajdziecie
_________________ "Bo życie to dar, nie zmarnuj go na smutki i żale ..." "Życie jest tym, co nam się przydarza,
kiedy jesteśmy zajęci snuciem innych planów"
Trzeba kilknąć na tę notatkę i ona wtedy tak przyczepia się do myszki i trzeba ją do tego komunikatora w "dolnej listwie" włożyć. I wtedy pojawia sie nowa wiadomość do wysłania.
Wysłany: 2008-10-15, 19:55
Urszula, powiedz mi tylko, czy jak przesuwasz tę "przyczepioną"wiadomość i najeżdżasz na niewidoczny ekwipunek to ekwipunek Ci się pojawiał? bo u mnie nic takiego nie ma miejsca... a może on tak wolno się pojawia?
a tak w ogóle to mnie szał ogarnia kiedy muszę czekać na pojawienie się ekwipunku, szkoda ze tego ekwipunku nie można mieć albo na wierzchu albo schowanego
dziękuję wam za odzew i za pomoc
[ Dodano: 2008-10-15, 20:58 ] Gorka, dziękuję za linka , tak to o ten problem mi chodziło, byłam na tym temacie wcześniej ale nie rozwiązało to mojego problemu bo ten wstrętny ekwipunek się nie chce pojawić!!!!
No tym razem nie pierwsza a się pojawiłam, bo Gorka o to prosiła . Mam nadzieję, że to pomoże, napisałam na forum na ten temat zapytanie w razie gdyby ktoś miał inny doby pomysł, jak to nie zadziała. Ja tą grę nie zrobiłam ze wzgledu na problemy z grafiką, mam za mocną kartę do tej gry.
Wysłany: 2008-10-15, 20:50
też odnoszę takie wrażenie , ze medalion nie jest taką rewelacyjną grą, ale nie jest źle pozdrawiam i jak będę miała jakieś kłopoty to walę do was jak w dym
Wysłany: 2008-10-23, 16:57
mam kolejne dwa problemy, a mianowicie chodzi mi o katedrę: jak mam się dostać przez okno skoro mam loda na patyku? czy mam go zjeść ale jak? i druga sprawa: jestem kate i nie mogę przesłać tłumaczenia tekstu przez komunikator, bo kate ciągle powtarza że to nic nie pomoże :uoee: :uoee: :uoee: pomózcie, proszę
Jonatan powinien przyłożyć gazeta do postumentu, uprzednio wysmarowanym ketchupem. Wtedy komórką robi zdjęcie tej gazety i przesyła mejlem do Kate to zdjęcie. Powinnaś mieć pusty patyczek ale ja nie wiem, czy to nie jest problem ,że jest za jasno, trzeba z procy strzelić w uliczną lampę a dopiero potem zabierać się za otwieranie okna. Jak zrobiłaś fałszywe wino miało ono powstać z loda i jogurtu.
Troszkę to nieprawda nie zawsze wszystko wiem, ale kocham te gry i każdą najczęściej zaliczyłam więcej niż jeden raz. Kaja po prostu jest dla mnie miła