Zapraszam do rejestrowana na stronie FaceBook ---> WWW.facebook.pl . To stroa podobna do Naszej Klasy. Tylko można mieć znajomych z całego świata i nie ogranicza się jedynie do zakładania klas. Jedną z atrakcji jest gra FARMVILLE. Polega na budowaniu od podstaw swojej farmy i zarządzania nią. Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt. Są jeszcze miejsca na zostanie moimi sąsiadami. Na razie śpię pod golym niebem bo cala kasę wydalam na piękny ozdobny karmnik dla ptaków
Wiek: 32 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 2747 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-04-06, 03:15
Oprócz atrakcji w postaci erotycznego Rafała, polecam grę Happy Aquarium, w której hodujemy swoje własne rybki. Gra może mało erotyczna, ale rybki zachowują się przyzwoicie, nie składają obietnic bez pokrycia i nie próbują uwieść właściciela
_________________ Dziękuję Ci Tato, że jestem Resoviakiem!
Wiek: 100 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 3913 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-07, 21:16
hahahahahah
cały świat zwariował , a niektórzy czerpią z tego kolosalne zyski ))))))))
jeszcze gorzej , jak Pazyl ))))))
hej Etylinko - chyba sie nie pogniewasz tak, jak Gorka i nie wyniesiesz się definitywnie )))]
a;e widać ,że choroba Cię dorwała ))))))))))
Wiek: 100 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 3913 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2010-04-08, 22:56
Anet napisał/a:
a kurnik to do farmy pasuje
hahahahahahah
swego czasu grywałam w kurniku w brydża - ale tam było za dużo oszołomów i oszustów - więc się wyniosłam na największy serwer brydżowy w świecie, gdzie można na co dzień spotkać największe światowe sławy brydżowe - amerykański BBO - Bridge BASE Online - założył to Fred Gitelman- czołowy amerykański brydżysta i ściągnął brydżystów z całego świata - jak tam zaczynałam - było 200-300 graczy - teraz codziennie jest 20 000 ))))) trochę gra w tego brydża co? )))
to moja odpowiedz Asiu ))))) - można mieć wiele pasji - ważne, żeby je mieć ))))))
życzę Ci sukcesów z farmą )))) tylko nie zapominaj o nas))))))) bo będziemy tęsknić ))) a przynajmniej ja - bardzo )))))