Wiek: 32 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 2747 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-08-25, 16:41
O Vampyre story to akurat raczej negatywne opinie słyszałam, ale każdemu co innego się podoba, ja jeszcze nie grałam, ale stoi na półce.
Możesz mieć Tygrys problem z uruchomieniem Mysta, ale gdzieś jest instrukcja Urszuli, jak to zrobić. Natomiast nie wiem, czy to jest najlepsza gra do zaczęcia przygody z Mystopodobnymi, ja ją kiedyś zaczęłam, ale wtedy nie rozumiałam filozofii tych gier. Teraz mam za sobą kilka innych, podobnych i jestem zachwycona, ale do Mysta zabiorę się dopiero za jakiś czas
A jak zagrasz w Alternativę to opowiedz o wrażeniach, tę grę też mam, ale jeszcze nie grałam.
_________________ Dziękuję Ci Tato, że jestem Resoviakiem!
Wiek: 51 Dołączyła: 08 Mar 2008 Posty: 1309 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2012-08-27, 16:26
A czy ja mogłabym ALTERNATIVE i tę KSIĘŻNICZKĘ jak tygrys skończy?
Nacka, mam już przygotowane gry, ale wysłałabym trochę później czyli wtedy gdy przegrałabym te
Kasia1, Nacka, ok jak skończe to zaraz się odezwie i poprosze o adresik do Kasi1 .... apropo Kasiu Ty nie masz przypadkiem mojej gry "I nie bylo już nikogo" ?
_________________ .
"Określ, co sprawia że dobrze się czujesz i zacznij robić tego więcej "
Wiek: 32 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 2747 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2012-08-28, 12:45
Tygrys, jak lubisz I nie było już nikogo (mnie osobiście średnio się podobała), to mam w jednym wydaniu 3 części Agaty Christie, mogę następnym razem podesłać? I się zastanawiałam, że może coś z nowszych? A new beginning na przykład? A może Powrót na tajemniczą wyspę?
Najlepiej napisz, w co już grałaś Wzięłam sobie na ambicję propagowanie przygodówek na podkarpaciu i padło na Ciebie
_________________ Dziękuję Ci Tato, że jestem Resoviakiem!