jeśli nikt nie chce to tak, ale proszę wyslij zwyklym, a nie poleconym zebym na pocztę nie musiala lecieć, bo jak listonosz chodzi to mnie nie ma i awizo zostawia.
Wiek: 32 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 2747 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-08-16, 16:00
Myślałam też o tych Kai, tam na liście jest, że u Panci są gry i to już ładną chwilę trwa, to nie wiem, jak to w rzeczywistości wygląda.
Aniuś, nie musisz, bo Nostradamusa to ja akurat mam swojego, więc możesz go zatrzymać, chyba, że zgłosi się ktoś chętny do grania.
_________________ Dziękuję Ci Tato, że jestem Resoviakiem!
Wiek: 32 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 2747 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-11-25, 13:44
Ja jak zwykle robię za poganiacza
Po pierwsze - rozumiem, że Pancia dalej nie odesłała gier do Kai?
Po drugie - jak wygląda sprawa gier pożyczonych od Uli?
Po trzecie - u kogo jest mój Broken Sword? (jeszcze za nim nie tęsknię tak bardzo, ale chciałabym wiedzieć.
Wiem, że każdy ma jakieś obowiązki, czasami nie ma możliwości szybkiego przejścia gry, ale apeluję do Waszych sumień - nie dopuszczajmy do sytuacji, jaka była z Suzi.
[ Dodano: 2010-11-25, 13:47 ]
I jeszcze jedna sprawa - jeśli są na liście gry, które już powróciły do właścicieli, to proszę je usunąć (ja nie wiem, co już wróciło, a co nie).
_________________ Dziękuję Ci Tato, że jestem Resoviakiem!