Wiek: 32 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 2747 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-07-15, 12:04
Że tak powiem, ze strony forum przygodówek padła propozycja pożyczenia dwóch gier:
Art of murder II i Nostradamus. Jeśli ktoś jeszcze nie grał, a ma ochotę, to proszę dać znać.
_________________ Dziękuję Ci Tato, że jestem Resoviakiem!
Mogę jeszcze ze swej strony zaproponować grę Atlantis 2. Do płyt dołożę, płytę z patchami i instrukcją w jakiej kolejności je wgrać. Jeśli będzie zainteresowanie to przekaże grę moderatorowi, aby zajął się tym rozprowadzaniem wśród chętnych.
ja chętnie się piszę na Darkness Within:In pursuit of Loath Nolder pooglądałam obrazki z gry i wygląda iż to smakowity kąsek. Jedynie może ktoś chętny byłby przede mną gdyż czekają na mnie 2 gry do zagrania - może jako trzecia w kolejce się zaklepię?
Wysłany: 2010-07-18, 08:03
Ja z tych wszystkich gier nie mam jedynie dostępu do Atlantis, tak, że nie będę się wpisywać w kolejkę.
Na razie Cię wpiszę, a w razie, jeśli będą jacyś chętni, to przeniosę Cię na koniec kolejki.
Ja z tych wszystkich gier nie mam jedynie dostępu do Atlantis, tak, że nie będę się wpisywać w kolejkę.
droga vaapu czy mam to rozumieć ,że chcesz i nie możesz dostać tych gier? jeśli tak to ja jestem w posiadaniu tych gier ...aktualnie do wysłania ewentualnego mam Atlantis 2 ...więc jeśli reflekujesz to proszę o adres na PW
Wysłany: 2010-07-22, 12:42
Przypominam, że można zapisywać się do gier od Uli. Dziś dostałam Art of murder i Nostradamusa, pierwsza z tych gier jutro lub w sobotę pojedzie do Anet.
Ostatnio zmieniony przez vaapu 2010-07-29, 06:42, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-07-22, 16:29
Nacka zgłosiła chęć zagrania w Darkness within. Od razu kajam się, że to moja wina, chodzę strasznie zamotana ostatnio.
Nacuś, podaj adres Uli,
Anet, podaj adres mi
Wiek: 51 Dołączyła: 08 Mar 2008 Posty: 1309 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2010-07-24, 11:54
ja też na Keepsake się pieszę
[ Dodano: 2010-07-24, 13:03 ] Atlantis 2 i Art of murder II również chętni przyjmę
i jeszcze te Sinking Island, Darkness Within:In pursuit of Loath Nolder,
no i te również Farenheit, Overclocked, Ceville, Podróż do wnętrza ziemi, Nibiru
Wysłany: 2010-07-24, 14:59
Kasiu: podaj adres Urszuli - bo to od niej jest Atlantis II i Anet, bo będziesz druga w kolejce do Art of murder II.
Do Darkness within będziesz zaraz po Nacce.
Sinking Island to nie wiem, od kogo, od Uli, czy od Nacki?
Kasiu podaj adres to poleci w poniedziałek Atlantis 2 i Sinking Island, bo potem wybywam na wakacje. Nacka, do Ciebie gra też zostanie wysłana w poniedziałek.
Kasia1, dzisiaj wysyłam do Ciebie:
Ceville
Farenheit
Nibiru
Podróż do wnętrza ziemi
Overclocked
zabrały mi się niechcący: Sherlock Holmes i Art of murder I ( w grze były )
też Ci wysłać? Gry możesz trzymać jak długo zechcesz chyba że ktoś nabierze ochoty na zagranie w którąś
Przyznaję się bez bicia , że dopiero dzisiaj poszły gry do Nacki I Kasi , bo wczoraj nie miałam jakoś siły wychodzić z domu. Bardzo dziewczyny przepraszam, za opóźnienie.