Wiek: 32 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 2747 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2009-07-12, 23:37
Bogda natchnęła mnie do zajrzenia w filmiki...
Tylko, że żaden z tych podanych nie jest już dostępny
Co do parodii - http://www.angryalien.com/ - tutaj filmy są parodiowane przez animowane króliki - myślę, że bardzo przyzwoicie się spisują jako aktorzy
_________________ Dziękuję Ci Tato, że jestem Resoviakiem!
Ten tunel jest najdłuższym miejskim tunelem w Europie. Nad nim znajduje się rzeka, co powoduje, że na nawierzchni drogi skrapla się i gromadzi woda. Gdy temperatura spada poniżej - 20 st. Celsjusza, łatwo domyślić się, jaki będzie tego rezultat. Zdjęcia z kamery pochodzą tylko z jednego dnia. Czy ktoś jeszcze narzeka na zły dojazd do swojej pracy? A tak przy okazji: gratulacje dla kierowcy autobusu przegubowego!
Lefortowo, Moskwa, Rosja.
_
_________________ Nie ufam nikomu,
ufam tylko tym,
którzy na to zasłużyli
Ostatnio zmieniony przez Ann 2011-10-27, 15:00, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 107 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 13497 Skąd: woj.śląskie
Wysłany: 2013-04-23, 00:11
to raczej nie parodia ten tunel
oglądałam ...
.....
scenki z filmów ....
..
_________________ "Bo życie to dar, nie zmarnuj go na smutki i żale ..." "Życie jest tym, co nam się przydarza,
kiedy jesteśmy zajęci snuciem innych planów"