marzenko ten domek co jest na zdjeciu kosztowal w tamtym roku 280 za dobe w tym roku troszke zdrożał 320 za dobe nas jedzie 8 osób, wiec zapłacimy za osobe 40zl
zagladnij na link i wejdz w galerie sa tam tez mniejsze domki z woda lecz bez lazienki sa o wiele tansze juz nie pamietam ale chyba ok 25zł za osobe na dobe
Anitko dziękuję właśnie próbuję namówić mamę żebyśmy się tam wybrali Bo ja jeszcze nigdy nad naszym polskim morzem nie byłam :uoee:
_________________ "Bliżej i bliżej podejdź do mnie jeszcze,
Może usłyszysz dla kogo bije moje serce...
Miłość przybliża ludzi na kontynentach,
Miłość taka soczysta jest tylko jedna,
Miłość potrafi jak narkotyk uzależnić,
To miłość... "
Reggae... Bless Ya
Wiek: 107 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 13497 Skąd: woj.śląskie
Wysłany: 2010-03-14, 03:58
..
Pobierowo jest bardzo dobrym miejscem na wypoczynek .
Byłam tam kilka razy i zawsze jakieś lokum się znajdzie .
..
_________________ "Bo życie to dar, nie zmarnuj go na smutki i żale ..." "Życie jest tym, co nam się przydarza,
kiedy jesteśmy zajęci snuciem innych planów"
Wiek: 107 Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 13497 Skąd: woj.śląskie
Wysłany: 2010-03-15, 01:25
...
ana555, wiem , wiem , jak będę w tamtej okolicy
- nie omieszkam zapukać do CIEBIE
Czuję się zaproszona na kawę .
...
_________________ "Bo życie to dar, nie zmarnuj go na smutki i żale ..." "Życie jest tym, co nam się przydarza,
kiedy jesteśmy zajęci snuciem innych planów"
A przy polu kepingowym na samym końcu Pobierowa jest taki mały lasek, w którym są ruiny domku w którym mieszkała Ewa Braun i przyjmowała swojego ukochanego Adolfa Byłam tam w tym roku. Niestety jest zagrodzony i obity deskami, nie da się wejśc do środka.
Ale numer był jak wracaliśmy z plaży do auta. Byłam z moim Pawłem, jego kuzynką i jeszcze znajomą parą. Wychodzimy z tego lasku co prowadzi z plaży do parkingu i nagle patrzę rośnie w trawie piękna, bielutka pieczarka. Mówię, patrzcie pieczarkę znalazłam, lecę do niej nachylam się, wszyscy za plecami też wytrzeszcz na grzyba ..... konsternacja i nagle ktoś mówi ... przecież to jajo gotowane bez skorupki I tak skończyło się moje grzybobranie