Poprzedni temat :: Następny temat
Fraps
Autor Wiadomość
agusia16 



Wiek: 50
Dołączyła: 27 Paź 2009
Posty: 1082
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2011-10-27, 22:29   Fraps

Witajcie :rotfl:

Od jakiegoś czasu używam do robienia screenów, szczególnie z gier, programu zwanego Fraps. Zmusił mnie do tego w sumie system komputera, czyli Win7. Inny program mi znany nie działa na tym systemie. Wszystko byłoby całkiem fajnie i przyjemnie, bo programik fajniutki i prosty w obsłudze, tylko problem w tym, że w lewym górnym rogu cały czas migają mi żółte liczby i nijak nie mogę ich wyłączyć. Niestety one też później pozostaja na screenie, co powoduje, że muszę przerabiać screena np przycinać, co czasami szkodzi screenowi. Mam zatem do was pytanie, czy ktoś z Was robił screeny tym programem i wie jak te diabelskie cyfry, czy tez liczby wyłączyć?
 
 
 
BOIS 



Wiek: 35
Dołączył: 11 Lip 2007
Posty: 1992
Skąd: Sochaczew
Wysłany: 2011-10-27, 22:36   

Witamy :-P :bukiet: :*

Niestety nie używam takiego programu, :bezradny: może ktoś inny go używa.
_________________

 
 
Nacka 



Dołączyła: 02 Cze 2007
Posty: 13073
Skąd: Polska
Wysłany: 2011-10-27, 22:41   

nie znam tego : używam IrfanView i z niego jestem zadowolona :) a też mam 7
_________________

 
 
rafi1972 



Wiek: 48
Dołączył: 03 Cze 2007
Posty: 12078
Skąd: Katowice
Wysłany: 2011-10-27, 22:44   

ja też nie znam :bezradny:
_________________

 
 
Bogda 



Wiek: 107
Dołączyła: 20 Maj 2008
Posty: 13497
Skąd: woj.śląskie
Wysłany: 2011-10-27, 22:49   

.

Nie korzystałam z tego programu :bezradny:

Ja korzystam z PROGRAMU --->>> UOSU

--->>> oficjalna strona UOSU <<<---


Jest naprawdę łatwy w obsłudze :taak:

Wpisując w wyszukiwarkę można sobie znaleźć ...

Tutaj jest bardzo dobrze wytłumaczone jak ON działa

--> UOSU ---strona TIBIA.net

Wystarczy naciskać na wybrany klawisz i gotowe !!!

U nas na FORUM również dodawałam w temacie

--->>> Robienie screenów

Tam kilka osób podawało swoje sposoby na robienie screenów .

...
_________________
"Bo życie to dar, nie zmarnuj go na smutki i żale ..."
"Życie jest tym, co nam się przydarza,
kiedy jesteśmy zajęci snuciem innych planów"

 
 
agusia16 



Wiek: 50
Dołączyła: 27 Paź 2009
Posty: 1082
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2011-10-27, 22:55   

Nacka napisał/a:
nie znam tego : używam IrfanView i z niego jestem zadowolona :) a też mam 7


Hmmmm...tez się nad nim zastanawiałam. Mało go znam, a Fraps wiem to na pewno, robi screeny we wszytskich grach. Niestety z innymi bywa bardzo różnie.

No nic, dziekuję Wam, pobawię się jeszcze Frapsem, a nuż wymyślę jak sie pozbyć migaczy :cool:
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group
Template junglebook v 0.2 modified by Nasedo. Done by Forum Wielotematyczne
Blog Gry Escape The Room
Kopiowanie i rozpowszechnianie tekstów zamieszczonych na forum bez pisemnej zgody autorów
jest surowo zabronione, gdyż jest naruszeniem praw autorskich do solucji i poradników.
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 11