Large image for forum: - z tej ramki prosto w tekst można wstawiać
Jeżeli nie chce się mieć znaku wodnego ,
należy nacisnąć na powiększenie VIEW FULL-SIZE
I skopiować adres strony.
Wstawić do IMG
Strona nie polska , też nie płatna , bez logowania .
.
.
.
.
Z drugiej ramki = Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych
kopiujemy adres i wstawiamy w dowolne miejsce w tekście .
Z czwartej = Bezpośrednie łącze na potrzeby układów
tak samo jak w Imagesheck do Img
TinyPic® to usługa, dzięki której można udostępniać zdjęcia i filmy wideo . Umożliwia ona przesyłanie zdjęć i filmów, umieszczanie łączy do nich oraz udostępnianie ich w albumach, blogach i panelach dyskusyjnych takich witryn, jak MySpace®, eBay® i Orkut.
Usługa bezpłatna.Nie konieczne logowanie .
TinyPic® to usługa, dzięki której można udostępniać zdjęcia i filmy wideo . Umożliwia ona przesyłanie zdjęć i filmów, umieszczanie łączy do nich oraz udostępnianie ich w albumach, blogach i panelach dyskusyjnych takich witryn, jak MySpace®, eBay® i Orkut.
Ważne , że mamy tutaj możliwość przesyłania różnych plików
Typ pliku:
• Zdjęcie
• Film wideo
• Url
Sprawdzone i działa bez zarzutów.
Dzisiaj się super przydało - Ann555 mogła zrobiony przez siebie filmik udostępnić nam wszystkim .
dla niej
Moderator i administrator może wstawiać filmik Kod HTML dla witryn
•Zarządzanie obrazami i filmami wideo oraz ich edytowanie Tworzenie albumów i dodawanie elementów do nich, dodawanie tagów oraz zapisywanie elementów w sekcji Ulubione.
•Przesyłanie na serwer wielu obrazów. Masz kilka obrazów do przesłania na serwer? Skorzystaj z naszego narzędzia do przesyłania wielu elementów, aby przyspieszyć proces.
Możliwość zmiany ustawień konta. Możliwość zmiany opcji prywatności, obrazu profilu i preferencji witryny.
..
Tu też jest fajny i szybciutki programik :oko: Wystarczy kliknąć na" przeglądaj", dodać zdjątko, a następnie kliknąć "wczytaj pliki". Równoczesnie można wczytać dwa screeny. Hosting jest bardzo szybki.
Było nie było najbezpieczniejszy jest image shock, ale hostingowanie fotek ostatnio to jakaś zmora. Dotąd robiłam przeważnie iFotosem.pl, nie ginęła, choc ostatnio był z nim jakiś problem i jakieś czas nie miałam sreenów w solucjach, ale wróciły. Tym, który podalam robię i na razie nie mam problemu. Niestety znikanie screenów dotyczy także image shocka, już w wielu moich solucjach, nie ma od kilku, do kilkunastu sceenow robionych nivy pewnym image shock. Nie wiem, być może jesli się na nim zaloguje, to ten problem znika, nie mam pojęcia, bowiem nie próbowalam się logowac. :oko: