ja kiedys pisałam w tej sprawie do Suzi poprzez NK, odpisała mi ze zapomniała o grach, i prześle je na podane przeze mnie adresy i CISZA dotąd
u niej są 3 gry
_________________ .
Miłości do gór nauczyć się nie można. Trzeba je pokochać z samego siebie
.
Wiek: 38 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 3465 Skąd: Czeladź
Wysłany: 2009-09-11, 18:21
Starałam się listę aktualizować na bieżąco tzn jak tylko pisaliście, że grę dostaliście to od razu uzupełniałam spis. Mam więc nadzieję, że lista jest aktualna.
Druga sprawa jest taka, że u mnie siedzą 3 gry z czego jedną przeszłam a w trakcie drugiej komp mi nawalił, a na laptopie niestety nie mogę grać, bo już strasznie się wszystko przycina. Chciałam zagrać w to co mi się nie udało, ale skoro sprawa jest nagląca to odeślę je do następnej osoby
Najmocniej przepraszam Kaję oraz wszystkich oczekujących za przetrzymanie gier
_________________ Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu. Antoine de Saint-Exupery
Wiek: 100 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 3913 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2009-09-11, 18:38
nic nie odzywałam się i cierpliwie czekałam - z drugiej serii nie mam ani jednej gry
z pierwszej wszystko się odnalazło i jest ok
nie wiem, co z grami od suzi - nie mam pojęcia
przykro by mi było , gdyby gdzieś wcięło moje ukochane gry ((((((
Witam
czy spis jest aktualizowany???
czy gry trzyma pancia i Suzi?? jeżeli tak to napisze d nich prywatne wiadomości z prośbą o szybkie oddanie.
jeśli poszły dalej, to proszę o napisanie do kogo, i jak najszybszą możliwość oddania Gier Właścicielce, czyli Kajamirze, są to jej gry z kolekcji, i nie chciała ich oddawać a pożyczyć.
może Kaja powie jakich gier jej brakuje z II serii to może uda się prześledzić ich drogę i znaleźć gapowicza
Suzi - niestety, ale się nie odzywa od dawna
Wiek: 100 Dołączyła: 16 Lis 2008 Posty: 4251 Skąd: Polska
Wysłany: 2010-06-17, 17:51
Może nie powinnam się wtrącac ale to jest nie fair .Kaja zaufała i pożyczyła gry ... jednak dobrze mieć twarde zasady , nie pożyczam nikomu ani od nikogo Takie życie ..
_________________ Nie ufam nikomu,
ufam tylko tym,
którzy na to zasłużyli
Wiek: 38 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 3465 Skąd: Czeladź
Wysłany: 2010-06-17, 19:29
Aktualizowałam spis za każdym razem gdy otrzymałam informację o przemieszczaniu się gry, więc powinien być aktualny
Co do Suz to pisałam do niej na wiadomości NK oraz wysyłałam maile na które nie otrzymałam żadnej odpowiedzi
_________________ Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu. Antoine de Saint-Exupery
Wysłany: 2010-06-27, 22:06
Srebrna Natalio
składam bardzo gorące podziękowania na Twoje ręce - za zwrot 3 gir do mnie
dostałaś ode mnie piwo ))) zasłużyłaś na to )))))
jeszcze raz dziękuje ))))
Wiek: 32 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 2747 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-06-28, 05:58
Chciałam sprostować bardzo wyraźnie jedną rzecz:
Ja te gry jedynie do Ciebie przesłałam - jeśli już chcesz podziękować - jest tu większa liczba osób w to zamieszanych - moderatorzy tego forum, należy też podkreślić specjalny udział Urszuli. Byłoby bardzo niesprawiedliwie, gdyby wszystkie miłe słowa skierowane zostały w moim kierunku )))
[ Dodano: 2010-06-28, 07:43 ]
Urszula napisał/a:
Natalka wstrzymaj się z kupieniem gry, poczekaj na wrażenia innych graczy, chyba ,że jej aktualna cena jest niska
A Ty jak ją oceniasz? Ja ją mam na liście nie bez powodu, podobało mi się to, co o niej czytałam Nie wpisuję gier do kupienia ot tak, bez powodu
_________________ Dziękuję Ci Tato, że jestem Resoviakiem!
Jest to gra, która ma niezaprzeczalnie piękną grafikę, jest dużo zagadek, ale jest nieprzyzwoicie krótka. Fabuła, jak fabuła nie jest jakoś bardzo interesująca. Gra ma jeszcze encyklopedię, więc są i elementy edukacyjne, ale jeśli jej cena jest wysoka, to nie wiem czy jest tego warta. Ja w nią grałam, aż 6 godzin i szczęka mi opadła, jak zobaczyłam koniec gry. Lokacji mało, choć piękne, osób spotykanych również niewiele, żeby nie powiedzieć znikoma ilość. Nie ma praktycznie tworzenia własnych przedmiotów potrzebnych do wykonania zadania. Nie mogę powiedzieć żebym się przy niej nudziła, ale za szybko się skończyła.
Wysłany: 2010-06-28, 20:09
Vaapu - wyraźnie na Twoje ręce złożyłam serdeczne podziękowania - dla wszystkich , dzięki którym odzyskałam gry - nie wiem, kto w tym uczestniczył - bo nikt mnie nie wprowadził w żadne szczegóły i nie spodziewałam się absolutnie niczego - a gry przyszły od Ciebie z przepiękną karteczka -mam na myśli słowa, które na niej znalazłam )))))
Wiek: 32 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 2747 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2010-06-28, 20:17
No ładnie tyle osób się zaangażowało, a obrywa się mnie )) żeby nie było wątpliwości - swój udział miała Szefowa Anet Ann Nacuszka Marzenka Ula oraz Rafa
_________________ Dziękuję Ci Tato, że jestem Resoviakiem!
Czy to jest ważne? Ja odebrałam podziękowania normalnie i podejrzewam, że każda osoba, która brała w tym udział, również przyjęła podziękowania. Przecież, żadna z Nas nie zrobiła to po to by być wymieniona na forum czy gdzie indziej, tylko, dlatego, że uznała, iż tak powinno się zrobić i dlatego, że wszystkie lubimy Kajamirę. Nie ma, co więcej o tym pisać, ja osobiście jestem pod wrażeniem Waszych działań i inicjatywy. Zachowałyście się po prostu pięknie.