Wiek: 42 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 2642 Skąd: Pabianice
Wysłany: 2008-11-08, 00:49
Ale z Neverhoodem to sie nie musisz śpieszyć, bo ja zaraz wyjeżdżam i wracam w marcu, więc możesz ją trzymać do mojego powrotu. Chyba, że ktoś się zgłosi, że będzie chciał zagrać.
Aha, mam prośbę do wszystkich, że gdyby przypadła moja kolej, albo ktoś chciał odesłać mi coś mojego, to proszę już tego w grudniu nie robić. Bo jak nikogo nie będzie w domu, to nie będzie jak odebrać paczki z poczty (nie wiedzieć czemu teraz nie wydają przesyłek innym domownikom). Dam znać, jak będę wracać. Jeśli do tego czasu gry od Kai zakończą obieg, to najwyżej pożyczę od niej w innym terminie.
witam Was sedecznie po długiej niebytności ,ale przyczyna tego była niestety prozaiczna komputer wysiadł mi całkowicie a pan naprawiacz nie śpieszył się .Mam już jednak kontakt ze światem i pragnę poinformowac ,że gry ,które były w moim posiadaniu są wysłane do osób z listy wczoraj tj. 19.11.08 poszły w świat .Pan naprawiacz udostępnił mi wejście na forum bym mogła adresy ściągnąc ...zagroziłam linczem jeśli mnie to wcześniej nie spotka .PRZEPRASZAM bardzo przepraszam ale rozumiecie prawda? miałam już kłopoty z nim wcześniej o czym informowałam nawet amator pogrzebał w nim ...no cóż musiałam wezwac koniec z końcem fachowca i oto jestem i naprawiam zło
Wiek: 38 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 3465 Skąd: Czeladź
Wysłany: 2008-11-20, 17:52
Poruszyłam niebo i ziemię żeby Wam zameldować, że dziś zapukał do mnie pan listonosz i przyniósł przesyłeczkę, tak więc jest u mnie Dracula 1 oraz Nostaradamus Senait dziękuję :buzki:
_________________ Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu. Antoine de Saint-Exupery
Kasiu czy do Ciebie dotarła gra "Art murder"?wysyłałam w tym samym dniu co do Ann ....jeśli nie to napisz ponieważ wysyłałam listem poleconym i priorytetem,więc mogę interweniowac w razie czego na poczcie
Proszę o wykreślenie mnie z listy Paradise ponieważ Etoile :buzki: mi pożyczyła
Natomiast Suzi :buzki: mogłaby jak skończy podesłać mi Neverhooda oczywiście jeżeli można prosić
Wiek: 38 Dołączyła: 30 Maj 2007 Posty: 3465 Skąd: Czeladź
Wysłany: 2008-11-26, 23:03
Melduję, że Paradise jest już u mnie.
Dziękuję Anet,
[ Dodano: 2008-11-27, 17:34 ]
Ponieważ Gry od Kai znajdują się w dziale do którego mam uprawnienia postanowiłam postanowiłam uaktualnić spis. Chyba nie macie nic przeciwko
Mam nadzieję, że Gosia się nie obrazi
_________________ Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidzialne dla oczu. Antoine de Saint-Exupery
Wiek: 32 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 2747 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2008-12-30, 23:41
A ja mam pytanie, niekoniecznie do fanów przygodowek, ale że związane z pożyczaniem sobie gier, więc zadaję je tutaj : czy ktos z Was nie posiada może, zupełnym przypadkiem gry Cobra - oddział specjalny: pościg, lub Alarm for Cobra 11: Nitro? Jeśli tak, byłabym wdzięczna, gdyby ów ktoś zdecydował się je pożyczyć
_________________ Dziękuję Ci Tato, że jestem Resoviakiem!
Wysłany: 2009-01-10, 09:42
Wybaczcie , że nie wysyłam tak długo gier, ale najpierw nie było kopert na poczcie, potem wyleciało mi z głowy a teraz powaliła nas choroba i od czterech dni praktycznie nie wstajemy z łóżka Jak tylko wstaniemy zaraz pobiegnę na pocztę, bo koperty już mam. Przepraszam bardzo :buzki:
_________________ Wszystko jest trudne, nim stanie się proste