Wiek: 32 Dołączyła: 03 Sie 2007 Posty: 2747 Skąd: Rzeszów
Wysłany: 2008-09-28, 12:25
W sumie jest mi to obojętne, tylko mam nadzieję, że moja kolej nadejdzie nie wcześniej niz w grudniu, bo wtedy prawdopodobnie będziemy miec nowego kompa, i może w końcu gry mi będą chodzić bez zarzutu
_________________ Dziękuję Ci Tato, że jestem Resoviakiem!
Wiek: 42 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 2642 Skąd: Pabianice
Wysłany: 2008-09-28, 12:57
Oki, to dopiszę Cię tak jak siebie na samym końcu. Ja w grudniu wyjężdżam, więc na razie wstawię Cię za mną, ale zobaczymy, jakie będzie tempo. Najwyżej zamienimy się w kolejce
Wysłany: 2008-09-30, 08:09
Poza kolejnością się nie da, ale wpsowalam Cię jako ostatnią z krążących w kółko.
My z Vaapu jesteśmy na końcu, bo ona czeka na nowe kompa, a ja jeszcze pierwszą serię mam do zaliczenia.
[ Dodano: 2008-09-30, 09:23 ]
Właśnie doszła do mnie paczka z Neverhoodem. Sprawdzę, czy działa, bo to płytka z USA i może nie chodzić w PL. I jak będzie oki, to mogę udostępnić. Proszę pisać, kto chciałby sobie przypomnieć przygody plastelinowego ludzika.
Wiek: 100 Dołączyła: 02 Maj 2007 Posty: 3913 Skąd: Warszawa
Wysłany: 2008-09-30, 20:55
Młoda ))))) Ty jesteś Ty , a Gorka jest Gorka ))))) masz prawo do gier , jako Młoda )))))) a nie jako Młodsza Siostra Gorki )))))))
Ann - wczoraj wysłałam grę na Two adres- ale w tej chwili się dowiedziałam,że zmieniłąś i adres i nazwisko ))))) i co teraz będzie ? jutro juz powinna gra być w Czeladzi ? ))))
Wysłany: 2008-10-01, 09:09
Suzi, sprawdziłam, chodzi. Trochę wolno, ale może tak mi sie tylko wydaje. W końcu to gra sprzed kilkunastu lat, a teraz Ziemia szybciej krąży
Dopisałam Cię na listę i dziś albo jutro wysłam.
od trzech dni chcę powiadomic ,że otzymałam gierk DRACULA lecz serwer podły mnie nie wpuszcza na forum tylko na stronę główną ....może teraz? Kaju serdeczne dzięki
Witam
mi niestety gra nie poszla , zaisntalowała sie ale nie moge odpalić, wydaje mi sie ze problemem jest system ja uzywam Visty,
Więc Nacka proszę podać adres wyślę Ci grę.
Wiek: 51 Dołączyła: 08 Mar 2008 Posty: 1309 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: 2008-10-07, 14:50
Gram sobie w Nostrodamusa, ale chyba nie będzie mi dane dokończyć. Za chiny nie mogę wejść w drzwi do pokoju Konstancji (po zamordowaniu strażnika), gra mi się blokuje. Wszędzie mogę łazić tylko nie tam
[ Dodano: 2008-10-07, 15:51 ]
a ona ma ponoć ważne informacje dla mnie
moi drodzy witam Was serdecznie...codziennie próbuję coś napisac ale nie mogę przesłac informacji mój komp. się chyba kończy myślę ,że potrzebuje reanimacji .Jutro mam zamiar wysłac gry które posiadam w związku z tym proszę Ann o adres na pw mam dla niej draculę .Kasiu i dla Ciebie będzie w drodze już jutro (jeśli poczta będzie miec koperty)"art off murder" dobra gra .Jeszcze raz pozdrawiam i mam nadzieję ,że pozbędę się fochów u kompa